.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , » 10 éves az Anna and the Barbies!

10 éves az Anna and the Barbies!

Written By Tamas on 2014. november 2. | 14:08

Tizedik születésnapját ünnepli idén az Anna and the Barbies, amelyet új albummal, és nagy koncerttel ünnepelnek meg.

A Fonogram- díjas csapat eddig négy stúdióalbumot készített, és az egyik legnépszerűbb hazai koncertzenekarrá nőtte ki magát az évek során. Az együttes legnagyobb slágerei közé tartozik 4kézláb, a Márti dala, a Don't Fit In, a Gombóc, a Tangó, az Álmatlan, a Nyuszika vagy az After Hours.
A Szabadesés című új lemezről Pásztor Samu így beszélt:  -Végre minden hangszer a helyére került, és minden zenekari tag fontos szerepet kapott, ami szerintem egy igazán ránk jellemző ízt eredményezett. Nekem, a csapat fő zenei felelősének különösen fontos, hogy a koncertek erejét, energiáját sikerüljön átmenteni a stúdióanyagra, és úgy érzem, sikerült.

A korábbi hagyományokat követve a friss anyagon is vegyesen szerepelnek magyar és angol nyelvű dalok, és Pásztor Anna mellett maga is énekel néhányban. Ezúttal nincsenek közreműködők, nem úgy, mint például a legutóbbi ÁNEM!-en, amelyről a Kiss Tibi (Quimby) bevonásával felvett Márti dala országos sláger lett és vezette a Petőfi Rádió slágerlistáját.

A csapat november 14-én a fővárosi Syma-csarnokban tartja 10 éves jubileumi lemezbemutató koncertjét, melyen meglepetés vendégek is fellépnek.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger