.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , , , , , , , » Agatha Christie krimi a RaM Colosseumban

Agatha Christie krimi a RaM Colosseumban

Written By Tamas on 2016. január 27. | 12:13

A budapesti RaM Colosseumban mutatják be Szente Vajk rendezésében Agatha Christie egyik legkedveltebb színpadi művét, a Váratlan vendéget.

Még a legnagyobb Agatha Christie rajongók számára is élvezetes a Váratlan vendég, hiszen az írónő eltért a tőle megszokott stílustól. Ezúttal már az első pillanatban látjuk az áldozatot, sőt, a gyilkos is mellette áll... Akkor vajon mitől lesz izgalmas a sztori? Várjuk ki a végét, hiszen pontosan tudjuk, hogy Christie-nél nem minden az, aminek látszik... A füstölgő pisztolyt tartó feleség megpillant egy idegent, aki éppen abban a percben lép be a házba. Mit keres ott? Ki ő? És miért nem ébredt fel a lövés zajára a ház alvó népe? És vajon mit szólnak majd a családfő halálához? Miért nem kezd zokogni senki? Most akkor ki is a gyilkos? 

A remek krimit ezúttal a Madách Színházból ismert kiváló színészek játéka teszi még izgalmasabbá. A feleséget felváltva játssza Balla Eszter és Gubík Ági, az ismeretlen vendéget pedig Nagy Sándor adja. További szerepekben: Bencze Ilona, Tóth Enikő, Szerednyey Béla, Nagy Balázs...



Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger