.......SZÍNHÁZ, ZENE, IRODALOM, MOZI ...

.....minden egy helyen .....
Home » , » Zorán dupláz a BKK-ban

Zorán dupláz a BKK-ban

Written By Tamas on 2016. január 27. | 10:42

A nagy érdeklődésre való tekintettel két koncertet is ad március 20-án Zorán a Budapest Kongresszusi Központban. „Mindig másképp” Zorán koncert Unplugged 2016

Zorántól utoljára Unplugged – vagyis akusztikus hangszerekkel előadott – koncertet a 90-es évek elején hallhatott a közönség.
Koncertjei azóta is megőrizték ezt az alapvetően akusztikus hangzást, de a mostani műsorban ez még nagyobb hangsúlyt kap. Ennek érdekében sok dalt áthangszereltek, és az új hangzásban fontos szerepe van a produkcióban most először megjelenő vonósnégyesnek is. A többiek, a hosszú évek óta együtt játszó, virtuóz zenészekből álló Zorán-csapat is mindent megtesz azért, hogy az összhatás még élvezhetőbb és még attraktívabb legyen.
Ami a Zorán-koncerteknél már évtizedek óta változatlan, az a magas művészi színvonal, a zenélésnek a közönségre is átragadó öröme, és a mindent átható profizmus.
És még van valami, amiben biztosra mehetünk Zoránnál: nem akar a „babérjain ücsörögni”, és erős szándék munkál benne, hogy évről-évre valami újjal örvendeztesse meg közönségét.
A szlogen most sem változott: mindig másképp!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. KultúrZsiráf - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger